Dyspenser na napoje

Chcesz zarabiać na napojach? Postaw na dyspenser gastronomiczny. Dyspenser na napoje to rozwiązanie, które usprawnia obsługę, ogranicza koszty i gwarantuje zwiększenie zysków ze sprzedaży. I to zarówno napojów, jak i całych zestawów. Jak to działa? Sprawdź!

Dyspenser na napoje – co to jest i jak działa?

Dyspenser na napoje to urządzenie, które samodzielnie przygotowuje zimne napoje gazowane i niegazowane. Jednocześnie chłodzi wodę, nasyca ją dwutlenkiem węgla i miesza z syropem, tworząc idealny napój o odpowiednim smaku. Dyspenser ma możliwość serwowania 4 różnych smaków oraz wody w wersji gazowanej i niegazowanej. Szeroki wachlarz możliwości w jednym miejscu. Do samoobsługi.

Napoje na bazie syropu – wreszcie dostępne dla każdego

Dystrybutor schładzający do napojów przygotowuje je łącząc wodę z syropem gastronomicznym. To rozwiązanie – od lat znane i praktykowane przez największe sieci restauracyjne – dziś możesz zastosować także w swoim lokalu. Obecna na rynku marka HMDrinks oferuje gamę syropów dedykowanych do dystrybutora. Pojawienie się tej oferty sprawiło, że każdy – niezależnie od wielkości obrotów, prowadzonego lokalu czy okresu działalności w branży HoReCa może serwować napoje z maszyny. Bez żadnych umów o współpracę, bez zobowiązań co do ilości zamawianych produktów. Po prostu, zamawiasz tyle, ile potrzebujesz.

Dyspenser gastronomiczny do Coli, Lemoniady, oranżady i Ice Tea

Jak zaspokoić pragnienie Twoich klientów napojami w ich ulubionych smakach w zupełnie innej odsłonie? Serwując napoje na bazie syropów HMDrinks. W ofercie znajdziesz cztery smaki: Cola, Lemoniada, Orange i Ice Tea. To najbardziej popularne smaki, które świetnie komponują się z jedzeniem i gaszą pragnienie. Możesz je serwować pod marką producenta lub… własną. Czy nie byłoby fantastycznie sprzedawać napoje opatrzone nazwą swojego lokalu? Wystarczy okleić dyspenser na napoje tak, by promował Twój lokal i oferowane w nim produkty.

Dyspenser gastronomiczny

Dyspenser na napoje, który zwiększa zyski

Jak zwiększyć sprzedaż napojów? Wystarczy zamontować dyspenser gastronomiczny, a do oferty wprowadzić Dolewkę. Dolewka stanie się ulubionym rodzajem promocji klientów Twojego lokalu. Promocja polega na tym, że klient płaci za napój tylko raz, a pije, ile chce. Oferując Dolewkę w ramach zestawu – jest prawie pewne, że Twoi goście chętniej skorzystają z promocji niż z zakupu dania bez Dolewki. Tym samym zwiększysz sprzedaż nie tylko napojów, ale także wzbogaconych o nie zestawów.

Dystrybutor schładzający do napojów, który ogranicza koszty

Z dyspenserem nie tylko zwiększysz zyski, ale także ograniczysz koszty. Serwując napoje na bazie syropu oszczędzasz! Koszt przygotowania napoju na bazie syropu HMDrinks jest znacznie niższy niż podobnego napoju w puszce czy butelce. Syropy cechuje nie tylko wysoka jakość, ale także wydajność. Z jednego kartonu syropu przygotujesz 37,5 litra napoju, czyli dokładnie tyle, ile mieści się w 75 butelkach 0,5 l. Syropy dostarcza Ci kurier, więc nie tracisz czasu na wizyty w hurtowni, układanie butelek w magazynie czy lodówce – nie musisz czekać aż się schłodzą. Oszczędzasz zarówno czas, pieniądze, jak i miejsce.

Dlaczego warto postawić na dyspenser?

Podsumowując, dyspenser na napoje zwiększa zyski ze sprzedaży i ogranicza koszty. Jednocześnie usprawnia pracę – dyspenser to bardzo prosty system samoobsługowy. Każdy poradzi sobie z jego obsługą. Wystarczy pod kran podstawić szklankę i delektować się wspaniałym smakiem wybranego napoju. Dzięki wprowadzeniu samoobsługi Twoi pracownicy będą mogli zająć się innymi ważnymi sprawami. Brak butelek za barem to mniejszy bałagan (koniec z kapslami i pustymi butelkami) i mniejsza ilość śmieci. A zatem – dyspenser na napoje to rozwiązanie nie tylko ekonomiczne, ale także ekologiczne.

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here